کد خبر 323049
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۱

دبیر شورای توسعه ظرفیت تحقیقات پزشکی با تشریح جزئیات برنامه آموزش پزشک پژوهشگر و آموزشگر گفت: افرادی که سربازی نرفته باشند و یا هنوز طرح پزشکی خود را نگذرانده باشند همانند نخبگان تحت عضویت بنیاد نخبگان این افراد هم طرح و سربازی خود را در قالب این برنامه می گذرانند.

به گزارش مشرق، دکتر مجتبی زارعی مشاور معاون وزیر بهداشت و دبیر شورا در گفتگو با خبرنگاران در توضیح این برنامه گفت: پزشکانی که به زمینه های تحقیقاتی علاقمند هستند و می خواهند یک زندگی دانشگاهی و آکادمیک را دنبال کنند و فعالیت داشته باشند می توانند در این برنامه ثبت نام کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخشی از پزشکان در آموزش، بخشی در درمان و بخش کمی هم در پژوهش فعالیت می کنند. اما نسبت پزشکانی که در آموزش و پژوهش فعالیت می کنند نسبت به افراد حاضر در حوزه درمان کمتر است . از این رو وزارت بهداشت تصمیم دارد از پزشکانی که به تحقیق علاقمند هستند به طور ویژه حمایت کنند.

زارعی یادآور شد: برنامه آموزش پزشک پژوهشگر و آموزشگر در خارج از کشور هم وجود دارد که ما سعی کردیم با مطالعه آنها نسبت به انطباق این برنامه با شرایط آموزشی و پژوهشی داخل کشور اقدام کنیم. در نهایت یک مجموعه کاملی از برنامه های آموزشی، تسهیلات رفاهی و پشتیبانی مالی و اداری از نخبگان و افراد حاضر در این برنامه تهیه کردیم.

وی با اشاره به ویژگی های این برنامه تاکید کرد: افراد حاضر در برنامه با دریافت حقوق تامین مالی می شوند، امنیت شغلی دارند و رئیس دانشگاه استخدام آنها تضمین می دهد، اتوماتیک وار به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می آید، بودجه تحقیقاتی جداگانه ای به صورت بالاسری به مراکز میزبان این افراد داده می شود.

مشاور معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: بر اساس سطحی که فرد دارد اگر پزشک عمومی باشد در سطح مربی و اگر پزشک متخصص باشد در سطح استادیار حقوق دریافت می کند. این افراد در آخر دوره که طول دوره تخصصی یا فوق تخصصی به اضافه 3 سال است یک درجه Ph.D هم می گیرند.

وی درباره طرح پزشکی و سربازی افرادی که در این برنامه شرکت می کنند گفت: افرادی که سربازی نرفته باشند و یا هنوز طرح پزشکی خود را نگذرانده باشند همانند نخبگان تحت عضویت بنیاد نخبگان این افراد هم طرح و سربازی خود را در قالب این برنامه می گذرانند.

زارعی با اشاره به اینکه افرادی که به هر شکلی متمایز هستند می تواننددر این برنامه شرکت کنند ، گفت: دارندگان مدال های المپیاد، نفرات اول کنکور، دارندگان حداقل معدل 15، برگزیدگان آزمون های کشوری، دارندگان مقالات خوب در دوران تحصیل و یا افرادی که اختراعات خاصی دارند نیز می توانند در این دوره شرکت کنند.

وی گفت: ما به دنبال کسانی هستیم که تعهدی نسبت به علاقه پژوهشی و علمی که در آن هستند و همچنین خدمت به مملکت داشته باشند.

زارعی خاطرنشان کرد: افراد می توانند از امروز 9 تیرماه تا 15 مردادماه در این برنامه ثبت نام کنند . افراد واجد شرایط در شهریورماه دعوت به مصاحبه می شوند و در نهایت 60 نفر را برای برنامه در سال اول انتخاب می کنیم.

وی اظهار داشت: افراد می توانند با ورود به سایت http://rcd.hbi.ir/ از تمامی جزئیات، نحوه ثبت نام و برنامه های آموزشی آن مطلع شوند.
منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    0 0
    واقعا نمیدونم کی میخواد پزشک سالاری در کشور ما تمام بشه ایا به همین اندازه برای دانشجوی لیسانس زیست شناسی هم احترام میذارین دانشجوهای پزشکی که فقط میخوان دوره علوم پایه تمام بشه از بهترین ازمایشگاهها بهره میببرن اما دانشجویان کارشناسی نه و این یک اشتباه محض در ضمن ما الان برای پی اپ دی ها هم مشکل کار پیدا میکنیم اگر بخوایم همینطور ظرفیت رو بیشتر بکنیم که قرار بود دولت قبل هم این ظرفیتو کم کنه و فقط با ازمون بشه جالبه ادعاشو این دولت کرد و اون قضیه بی ازمون و با معدل زمان استاد خاتمی این همه دکترای دیگه باید چه کار کنن؟ این کار حماقته پزشکان همین الانم اگه بخوان میتونن بعد پزشکی شرکت کنن همین بسه نمیشه به زور به یه نفر پی اچ دی داد که ما نباید هر کاری تو خارج میکردن بکنیم شرایط اونا کاملا با ما فرق میکنه پزشک سالاری یعنی این که وقتی بیست دانشجوی پزشکی از لیسانس هر سال گرفته میشه همه پزشکان دادشون در میاد ولی برعکس خودشون به خودشون پی اچ دی میدن و هیچی به هیچی اصل این مسخره بازی زیر سر ... دانشجوهای دیگه باید به این موضوع اعتراض کنن...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس